Hakkımda

Alanya Satılık Villa Alanya Mahmutlar Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları. Alanya Satılık Daire

Blog Arşivi

Blogger tarafından desteklenmektedir.

13 Kasım 2017 Pazartesi

Alanya Satılık Daire – Mahmutlar Nichole Apt.

05:42 - By alanyadaire 0

Alanya Satılık Daire – Mahmutlar Nichole Apt.

                Dairemiz Alanya Mahmutlar da yer almaktadır. Nichole apartmanı 2.kat 8 nolu daire olarak belirtebileceğimiz daireniz sizlere hem huzur hem de konfor sunmaktadır. Dairemiz 2+1 konsepte uygun olarak hazırlanmıştır. Fakat 2+1 olmasına rağmen 120m² net alanıyla birçok 3+1 daireden daha geniş alana sahiptir. Bu sayede dairenizde ferah bir atmosfer oluşmaktadır. Sıkılmadan, bunalmadan uzunca zaman geçirebileceğiniz yaşam alanı özelliklerine sahip olan daireniz hem bulunduğu muhit hem de apartman olarak ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralamaktadır.

Alanya Satılık Daire Fiyatları 
Mahmutlar Satılık Daire

                Tadım restoran üstü konumundan dolayı emsallerine göre daha yüksekte Mahmutlar Satılık Daire konumlandırılmıştır. Bunun sebebi dükkan tavan yüksekliğinin fazla olmasıyla bir üst kat daha yüksekten başlamaktadır. Kısacası 2.kat olmasına rağmen 3.kat izlenimi vermektedir. Full eşyalı olarak satışa sunulması uygun fiyatlandırma politikası sayesinde isterseniz yatırımlık isterseniz kullanımlık bir daire özelliği sunmaktadır. Dairenizin içerisinde yer alan eşyalar sıfır ayarında olduğundan dolayı herhangi bir ek masraf yapmanıza gerek kalmadan kullanılabilmektedir. Mutfak ve banyo tasarımlarının kişisel zevk ve beğenilerinize uygun olacağından şüpheniz olmasın.
Mahmutlar Satılık Daire

                
Nichole apartmanı ve sitenizin özelliklerinden bahsederek dairenizin mevcut konumu hakkında bilgi aktaralım. Sitenizin hemen hemen tüm noktalarında güvenlik kameralarının 7/24 çalıştığını ve görüntüleri kayıt altına altını belirtmek gerekiyor. Bu durum sitenizin yüksek güvenlikli bir site olması yönünde özellik kazanmasına katkı sağlamaktadır. Site içerisinde yer alan yüzme havuzu yaz aylarında havuz keyfini yaşamanız adına site sakinlerine sunulan bir ayrıcalıktır. Havuzun bakımı ve temizliği site yönetim kurulu tarafından sıkı takiple sağlanmaktadır.

Alanya Satılık Daire 


                Konforunuz için her şeyin düşünüldüğü dairenizde merkezi sistem uydu bağlantısı mevcuttur. Yani uydu üzerinden TV yayınlarını izlemek için kablolarla uğraşmanıza gerek kalmadan uydu ile bağlantı kurmanız mümkündür. Alanya Satılık Daire Tesisat çekilmesine gerek bulunmamaktadır, çünkü uydu bağlantısı tüm odalardaki prizlerle sağlanmaktadır. Apartmanınızda bulunan asansör 7/24 aktif olarak kullanılabilmektedir. Daire konumuz göz önüne alındığında asansör gürültüsünden etkilenmeniz mümkün değildir. Güneş ışığını gün içerisinde uzun bir süre boyunca almasından dolayı eviniz kış aylarında kendiliğinden ısınacaktır. Bu durum ısınma için ayıracağınız bütçenin azalmasına katkı sağlayacaktır. Dairemizin full eşyalı olarak satış fiyatı 185.000TL olarak belirlenmiştir.

Subscribe to this Blog via Email :

0 yorum:

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire - Mahmutlar Satılık Daire Alanya Kiralık Daire - Mahmutlar Kiralık Daire Bu Kalitede En Uygun Fiyat Alanya Satılık Daire Alanya / Mahmutlar da Günlük Kiralık Daireler Whasp : 0 530 547 50 56 HEMEN ARAYIN, FİYAT ALIN, https://www.alanya.com.co/ ----- http://alanya-satlk-daire.business.site/ WhatsApp Support : +90 – 530 547 50 56 Gmail : alanyavipemlak@gmail.com ---- Facebook Support : https://www.facebook.com/AlanyaSatilikDaire1/ Adres : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya DETAYLI BİLGİ VE DİĞER SATILIK DAİRELERİMİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.. Alanya Emlak -Alanya Arsa – Alanya Kiralık
back to top