Hakkımda

Alanya Satılık Villa Alanya Mahmutlar Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları. Alanya Satılık Daire

Blog Arşivi

Blogger tarafından desteklenmektedir.

13 Kasım 2017 Pazartesi

Mahmutlar Satılık Daire | ERSOY KAT 1 EŞYALI DAİRE

04:32 - By alanyadaire 0

Mahmutlar Satılık Daire | ERSOY KAT 1 EŞYALI DAİRE

                Barbaros caddesi üzerinde site içerisinde yer alan daireniz caddeye hakim bir konumda yer almaktadır. Site önünden geçen halk otobüsü, özel dolmuşlar ve ticari taksiler ile Alanyanın herhangi bir yerine ulaşım buradan oldukça kolaydır. Cadde üzerindeki tüm mağazalar ve kurumlar yaşam alanınıza yakınlığıyla tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir alanı sizlere sunmaktadır.
Alanya Satılık Daire Fiyatları 


Alanya Satılık Daire Fiyatları

                Apartmanın zemin üstünde 1. Katında yer alan dairenizin alt katında dükkan bulunmaktadır. Dükkanın tavan yüksekliği evlerin tavan yüksekliğinden fazla olduğundan dolayı 1.katta yer almasına rağmen daha yüksek bir konumda bulunmaktadır. Alanya Satılık Daire Fiyatları  2+1 odalı olan daireniz 110m² alana sahiptir. Oldukça geniş bir alana sahip olmasından dolayı daire içerisindeki oda, mutfak, banyo gibi alanlar ferah bir izlenim uyandırmaktadır. 1 adet balkonuna ek olarak Fransız tipi modern balkon desteği bulunmaktadır.

                Full eşyalı olarak satışa sunulan dairenizde eksik herhangi bir eşya bulunmamaktadır. Dairenizde beyaz eşyadan mutfak eşyalarına kadar tüm alanlarda eşya çeşitliliği bulunmaktadır. Çift banyoya sahip olan dairenizde ailelere özel olarak ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Dairenizin ısıtma ve soğutma sistemi her odada bulunan klimalar ile sağlanmaktadır. Mahmutlar Satılık Daire Toplamda 3 adet klima ile satışa sunulduğunu ifade etmek gerekiyor. Ayrıca banyoda sıcak su problemi yaşamamanız adına şofben bulunuyor. Dairenizin güney cephede bulunmasından dolayı evinizin sürekli güneş aldığını, bu durumunda bütçenize ekonomi olarak yansıyacağını hatırlatmakta fayda var.
Alanya Satılık Daire Fiyatları 



                Site içerisinde yüzme havuzu bulunduğundan dolayı ister 100m uzaklıktaki denizi tercih isterseniz de yaşam alanı içerisinde bulunan yüzme havuzunu, karar size kalmış durumda. Jeneratör desteği sayesinde tüm site elektrik kesintilerine karşı korunmuş durumda yer alıyor. Site içerisindeki açık otopark alanı site sakinlerinin araçlarını güven içerisinde park etmesine imkan sağlıyor. Sitenin birçok noktasında yer alan güvenlik kameraları güvenlik önemleri arasında gösterilebilir. Site içerisinde kapıcı dairesinde ikamet eden hizmetli personeller sitenin günlük, rutin işlerinin ilerlemesine katkı sağlamaktadır. Aylık aidat site yönetim kurulu tarafından 60tl olarak belirlenmiştir. Dairenizin satışa sunulan fiyatı ise 57.000 euro olarak belirlenmiştir. Dairenizle ilgili detaylı bilgiler almak için ofisimizi arayabilir, bizleri ziyaret edebilirsiniz. Alanında uzman müşteri temsilcilerimiz hayalinizdeki daireyi bulmanız konusunda sizlere memnuniyetle yardımcı olacaktır. 

Subscribe to this Blog via Email :

0 yorum:

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire - Mahmutlar Satılık Daire Alanya Kiralık Daire - Mahmutlar Kiralık Daire Bu Kalitede En Uygun Fiyat Alanya Satılık Daire Alanya / Mahmutlar da Günlük Kiralık Daireler Whasp : 0 530 547 50 56 HEMEN ARAYIN, FİYAT ALIN, https://www.alanya.com.co/ ----- http://alanya-satlk-daire.business.site/ WhatsApp Support : +90 – 530 547 50 56 Gmail : alanyavipemlak@gmail.com ---- Facebook Support : https://www.facebook.com/AlanyaSatilikDaire1/ Adres : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya DETAYLI BİLGİ VE DİĞER SATILIK DAİRELERİMİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.. Alanya Emlak -Alanya Arsa – Alanya Kiralık
back to top