Hakkımda

Alanya Satılık Villa Alanya Mahmutlar Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları. Alanya Satılık Daire

Blog Arşivi

Blogger tarafından desteklenmektedir.

13 Kasım 2017 Pazartesi

Mahmutlar Satılık Daire | TOROS-5 RESİDENCE 2+1 EŞYALI DAİRE

00:21 - By alanyadaire 0

Mahmutlar Satılık Daire | TOROS-5 RESİDENCE 2+1 EŞYALI DAİRE

                Hem doğa ile iç içe hem de deniz yakın bir ev hayali kuranlar için yapılan daire mutlu ve huzurlu bir yaşam için sizleri bekliyor. Mahmutlar’da yer alan dairenin bulunduğu siteden başlayarak daireniz hakkında bazı bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Siteniz ultra güvenlikli bir yaşam alanından oluşuyor. 7/24 kesintisiz hizmet sağlayan güvenlik personelleri sitenin huzurunun korunması için çalışırken, sitenin her yerinde bulunan güvenlik kameralarının takibi ise anlık olarak gerçekleştiriliyor. 
Mahmutlar Satılık Daire

                Sitenizin yaşam alanı oluşturacak özellikleri bünyesinde barındırdığını ifade etmek gerekiyor. Açık ve kapalı olmak üzere 2 adet havuzu bulunması yaz aylarının eğlenceli zamanlara dönüşmesine katkı sağlıyor. Havuzun bakımı ve sterilizasyonu ile ilgili çalışmalar bu alanda uzman kişiler tarafından gerçekleştiriliyor. Spor salonunun her daim hizmete açık olması sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan detaylar arasında bulunuyor. Alanya Satılık Daire  Site içerisindeki yeşil alanların yaygınlığı ve bu alanlar içerisindeki kamelyalar, barbekü alanları piknik tadında zamanlar geçirmenize katkı sağlıyor.
                Sitenin tamamının güçlü jeneratörler tarafından desteklenmesi, elektrik kesintileri esnasında konforunuzun etkilenmesinin önüne geçiyor. Tenis kortunun bulunduğu alanda hobilerinizle ilgilenme fırsatı sunuluyor. Site içerisinde yer alan çocuk parkında çocuklarının site güvenlik alanından dışarı çıkmadan eğlenme fırsatına sahip olmaktadır. Ücretsiz açık otoparka sahip olmasından dolayı araçlarınızı güvenli alanlarda park halinde bekleyebilmektedir. Açık alanlarda internetten kopmamanız için wifi hizmeti sağlanması da hızlı internet deneyiminin site içerisinde devam etmesini sağlamaktadır. 
Mahmutlar Satılık Daire


Alanya Satılık Daire

                Sitenin üst düzey konfor ve rahatlıkta olmasıyla beraber dairenizin özelliklerinden bahsederek ilerleyelim. Toplamda 11 kattan oluşan apartman bloğunun 3.katında olan dairenizin önünde Havuz manzarasını engelleyecek herhangi bir yapı bulunmuyor. Bu sayede Havuz manzarasının keyfini rahatlıkla sürebilirsiniz. Hem doğu hem de batı cepheye hakim olmasından dolayı güneşin doğuş ve batış süresi boyunca Havuz manzarasıyla bütünleşen eşsiz görüntüye her gün şahitlik edebilirsiniz. Full eşyalı olan dairenizde eksik olan tek şey sizsiniz. Kullanım amacına uygun sıfır ayarında eşyalarla taçlandırılan daireniz 2+1 olmasına rağmen 120m² net alana sahip olmasıyla 3+1 daire genişliğine sahiptir. Mahmutlar Satılık Daire  Bu geniş alan dairenizin ferah bir yaşam alanına dönüşmesine katkı sağlamaktadır. Tamamen seramik kaplama olan zemin kolay temizlenebilir özelliği ile dikkat çekmektedir. Dairenizde 2 adet banyo bulunurken bunlardan birisi ebeveyn banyosudur. Doğa ve Havuz manzarasını doyasıya izleyebileceğiniz 2 adet geniş balkona sahip olması, akşamları unutulmaz sohbetlerle değerlendirmek için mükemmel bir fırsat sunmaktadır.
Mahmutlar Satılık Daire


Mahmutlar Satılık Daire


                Gerek ısıtma gerekse de soğutma sistemi anlamında 3 adet klimaya sahip olan dairenizde her oda için dilediğiniz sıcaklık değerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca dairede bulunan şofben sayesinde 7/24 sıcak suya ulaşma imkanınız bulunuyor. Sitenin yıllık olarak aidat ücreti 400 Euro olarak belirlenmiştir. Dairenizin satılık fiyatı ise 58.000 Euro dur. 

Subscribe to this Blog via Email :

0 yorum:

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire - Mahmutlar Satılık Daire Alanya Kiralık Daire - Mahmutlar Kiralık Daire Bu Kalitede En Uygun Fiyat Alanya Satılık Daire Alanya / Mahmutlar da Günlük Kiralık Daireler Whasp : 0 530 547 50 56 HEMEN ARAYIN, FİYAT ALIN, https://www.alanya.com.co/ ----- http://alanya-satlk-daire.business.site/ WhatsApp Support : +90 – 530 547 50 56 Gmail : alanyavipemlak@gmail.com ---- Facebook Support : https://www.facebook.com/AlanyaSatilikDaire1/ Adres : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya DETAYLI BİLGİ VE DİĞER SATILIK DAİRELERİMİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.. Alanya Emlak -Alanya Arsa – Alanya Kiralık
back to top