Hakkımda

Alanya Satılık Villa Alanya Mahmutlar Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları. Alanya Satılık Daire

Blog Arşivi

Blogger tarafından desteklenmektedir.

19 Ocak 2017 Perşembe

konut fiyatları ne olur alanya 2017’de

04:19 - By alanyadaire 0

Doğusundan batısına , güneyinden kuzeyine  tam bir medeniyet beşiği olan Alanya'mız sadece tarihi eserleri ile ele alınsa  sizi tarih içinde derin bir gezintiye çıkaracak geniş bir   bilgi havuzuna  sahiptir. Bunun yanında Akdeniz ikliminin mevsimsel özelliklerinin kendini en iyi belli ettiği coğrafya da bulunan  tarih ile doğal güzelliklerin en güzel kesişim noktasıdır Alanya . 
konut fiyatları 2017’de ne olur alanya

Alanya Satılık Daire


                         Fakat çoğu insanın aklına Alanya denildiği zaman kumsal,güneş  ve yaz turizmi gelmektedir. Ben de bu görüşe kesinlikle karşı çıkan ve Alanya'nın her türlü faaliyet açık bir vilayet olduğunu savunan Alanya sevdalılarından birkaçıyım. Çünkü  bütün Türk Milletinin serveti olan Alanya'mızın  sadece yabancı turistlere yönelik değil  yerli turistlere de yönelik olması taraftarıyım. Burada ki esnaf ve ticaret erbabı  kişilerin  bu son dönemde olduğu gibi yabancı ülkelerin eline bakması her Türk vatandaşı gibi benim de zoruma gitmektedir.  Bu nedenden ötürü olsa gerek  yaz  kış , yağmur çamur demeden;  bisiklet yarışlarıyla , yamaç paraşütüyle , su sporlarıyla  ve birçok farklı yaz kış aktiviteleriyle birlikte  Alanya'mız  yerli turistlerimizin  metropol hayatından bunalmış bedenlerini arındırmak için bir numaralı dinlenme tesisleridir.

Mahmutlar Satılık Daire



             Son dönemde düşen emlak fiyatları  ise Alanya'yı bir numaralı yatırım bölgesi haline getirmektedir. Çünkü Alanya  sürekli ivmesi  yukarıya bakan bir vilayet olup , hem  tatil yapıp aynı zamanda da paranızın değerlenmesini sağlayan bir  bölgede yer almaktadır. Ve bu dönemde Alanya'ya yatırım yapan bir yatırımcının kaybetmeyeceği yönünde de garanti verebilirim . Bunun nedeni ise son dönemde yükselişe geçen dolar kuru nedeniyle  konutlarını düşük fiyattan satışa sunan yabancı yatırımcıların piyasaya sunduğu istihdamdır.  Ve geleceğe yönelik yatırım yapmak isteyenler için  en güvenilir  yatırım sahasıdır Alanya.



Yazar : Y.YILDIRIM


Subscribe to this Blog via Email :

0 yorum:

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire - Mahmutlar Satılık Daire Alanya Kiralık Daire - Mahmutlar Kiralık Daire Bu Kalitede En Uygun Fiyat Alanya Satılık Daire Alanya / Mahmutlar da Günlük Kiralık Daireler Whasp : 0 530 547 50 56 HEMEN ARAYIN, FİYAT ALIN, https://www.alanya.com.co/ ----- http://alanya-satlk-daire.business.site/ WhatsApp Support : +90 – 530 547 50 56 Gmail : alanyavipemlak@gmail.com ---- Facebook Support : https://www.facebook.com/AlanyaSatilikDaire1/ Adres : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya DETAYLI BİLGİ VE DİĞER SATILIK DAİRELERİMİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.. Alanya Emlak -Alanya Arsa – Alanya Kiralık
back to top