Hakkımda

Alanya Satılık Villa Alanya Mahmutlar Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları. Alanya Satılık Daire

Blog Arşivi

Blogger tarafından desteklenmektedir.

12 Kasım 2017 Pazar

Alanya Satılık Daire Fiyatları Sahibinden Mahmutlar

22:58 - By alanyadaire 0

Emlak satın almak veya emlak satmak sanıldığı kadar kolay ve zahmetsiz bir iş değildir. Her insanın emlaktan beklentisi birbirinden farklıdır. Aile bireylerinin sayısı, yaşları ve kültürleri gibi bir çok etken emlak sektöründeki taleplerin farklılaşmasında temel unsurları oluşturmaktadır. İşte tam da bu noktada emlakçılık oldukça önem kazanıyor. Çünkü, emlak kriterleriyle, alıcı kriterlerinin birebir örtüşmesi gerekmektedir. Bu örtüşme sağlanamadığı takdirde alıcıya hitap edecek farklı Emlaklara yönelmek gerekmektedir.
                Emlak sektöründe müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla yılların birikimini birleştirerek siz kıymetli müşterilerimize hizmetlerimizi sunmaya devam etmekteyiz. Emlak sektörünün göreceli olması, bireylerin farklı ihtiyaç ve zevklere  sahip olması gibi çeşitli unsurların aynı anda doğru konut veya arsa üzerinde birbirini karşılaması gerekmektedir. Bu karşılamayı sağlamak için sizlerin memnuniyeti adına, geniş bir yelpazede emlak çeşitliliği ile her türlü ihtiyaca cevap verme düşüncesindeyiz.
Mahmutlar Satılık Daire

                Ev veya arsa arayan müşterilerimize sunduğumuz geniş çeşitlilik sayesinde her zevk ve ihtiyaca uygun zengin emlak portföyümüz hayallerinizi süsleyen ev veya arsalara kavuşmanızı kolaylaştırmaktadır. Alıcıların belirlediği kriterlere en uygun Emlaklarımızı sunarak sizlere kısa sürede hedefe giden doğru adımlar atmanızı kolaylaştırıyoruz.
                Satıcı müşterimiz içinde, Alanya’da sektöre yön veren bir anlayışla hizmetlerimize devam ettiğimizden yöre halkımızın bizlere güveni tamdır. Konutlarını bizlere emanet ederek en doğru kararı verdiklerini, kısa sürede satış işleminin gerçekleştirilmesinden yordamak mümkündür. Geniş müşteri portföyü sayesinde konut ve arsalarınız kısa sürede alıcılar tarafından satın alınmaktadır.
                Emlak denilince akla gelen ilk firma olmak yıllardır dürüstlükle işlerimizi gerçekleştirmemizden dolayıdır. Konut satışlarımızda alıcı ve satıcıyı yüz yüze görüştürerek merak edilen tüm sorulara birinci elden cevaplar bulunması temel anlayışlarımız arasında yer almaktadır. Müşteri memnuniyetinin üst düzeyde tutulduğu bir anlayışla gerekli pazarlıklar ve diğer konular alıcı ile satıcı arasında anlık olarak gerçekleştirilmektedir. Bu hususta müşteri dostu bir anlayışla yüksek fiyatlarla daha çok para kazanmak yerine, daha çok mutlu insan görmeyi tercih etmekteyiz.
                Yıllarca çalışılan emek verilen bir sürecin ardından ev sahibi olmak istemek herkesin hakkıdır. Emeklerinizde gözümüz olmadığından alıcı ve satıcıları yüz yüze görüştüren bir anlayışla hizmet sunmaktayız. Mahmutlar Satılık Daire  Ayrıca yeni ev satın almanın heyecanını yaşarken, satış ve devir işlemleri gibi tüm takip işlemlerini sizler adına gerçekleştirmekteyiz. Ailenizle birlikte yeni evinizin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken tüm evrak işlemleriniz tarafımızdan takip edilmekte ve satışa hazır konuma getirilmektedir.
                Satın alma ve satış işlemlerinin tamamen güvenli ortamlarda yapılması, alıcı ve satıcının birbirinden razı olması gibi temel hususlara oldukça önem vermekteyiz. Ailevi ve dostane bir ortamda tüm işlem gerçekleştirilmesi bizleri her gün daha ileriye taşıyan değerlerimiz arasında yer almaktadır.
Mahmutlar Satılık Daire

                Ev ve arsaların değerleri konusunda bazı ifadelerde bulunmakta fayda vardır. Alanya’da 50.000TL ile 900.000TL arasında konut bulunmak mümkündür. Makas aralığını dikkatli incelediğinizde farkın oldukça fazla olduğunu görmek mümkündür. Alıcıların nasıl bir konut hayal ettikleri, konuttan ne bekledikleri gibi çeşitli kriterler fiyatların artmasını veya azalması etkilemektedir. Binanın kat sayısı, dairenin baktığı cephe, oda sayısı gibi çeşitli etkenler fiyatların belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır.
                Fiyatlandırmaların farklılaşmasında dairenin bulunduğu muhit, gelecekte planlanan projeler, metre kare gibi diğer unsurlarda fiyatların çeşitlenmesinde büyük öneme sahiptir. Emlak sektöründe doğru fiyatların belirlenmesi hususunda oldukça kararlı olduğumuzu ifade etmek isteriz. Satılması en uygun fiyatı satıcılara bizzat anlatmaktayız. Aynı durumu alıcılara da anlatmaktayız. Fahiş fiyatlar yerine müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve tam değerinde satışları tercih etmekteyiz.

Alanya Satılık Daire


                Doğru fiyatlandırma politikamız sayesinde satıcılar tarafından bizlere emanet edilen konutlar kısa sürede alıcı bulmakta ve satış işlemi tamamlanmaktadır. Hizmet verdiğimiz ilk günden itibaren binlerce konutun doğru fiyatlandırma ile satışını gerçekleştirerek dürüstlük ve güvenirlikten ödün vermedik, vermeyeceğiz.
                Alanında uzman bir ekibimizin olduğunu ifade etmekten memnuniyet duymaktayız. Dairelerin satışının gerçekleştirilmesinin öncesinde, siz değerli müşterimizi ofisimizde ağırlayarak daire hakkında detaylıca bilgilendirmekteyiz. Ayrıca dairenin tarafımızdan birçok açıdan çekilmiş fotoğraflarını sizlerle paylaşarak daire hakkında detaylıca fikir edinmenize yardımcı olmaktayız. Fotoğrafların ardından bizlere ileteceğiniz sorularınıza gerçekçi ve tatmin edici cevaplar vereceğimizden şüpheniz olmasın. Daire hakkında fikir edinmenizin ardından sizleri, söz konusu daireye davet ediyoruz ve birlikte yola çıkıyoruz. Daireye ulaştığımızda evi rahatça dolaşmanız, keşfetmeniz için dilediğinizce süreye sahipsiniz. Ayrıca keşif esnasında bizlere dilediğiniz soruları sorarak merakınızı gidermenize de önem vermekteyiz. Bizlere ileteceğiniz hiçbir soruya geçiştirici cevaplar vermemekteyiz. Tüm detaylarıyla ve dürüstlükle samimice cevaplar sunacağımızdan şüpheniz olmasın.

Mahmutlar Satılık Daire


                Dairenin keşfedilmesi ve soruların ardından dilerseniz anlaşmamızı gerçekleştirerek satış işlemlerine dilediğiniz zaman başlayabiliriz. Veya ev sahibi yada müteahhit ile görüşmek isterseniz kendisini eve davet ederek, hem keşif hem de sohbeti aynı anda gerçekleştirebiliriz.
                Dairenin incelenmesinin ardından bulunduğu çevre ile ilgili sizlere detaylıca bilgiler sunmaktayız. Evin avantajlarının, dezavantajlarının neler olduğu gibi tüm her şeyi objektif olarak paylaşmaktayız. Sitenin aidatı, su bağlantıları, elektrik tesisatı, kapıcı giderleri, yönetici bilgileri gibi tüm detaylar tarafımızca sizlerle paylaşılarak yeni eviniz hakkında detaylıca fikir sahibi olmanızı sağlamaktayız.
Mahmutlar Satılık Daire

                Sizlere verdiğimiz değerin sonucu olarak, sizlere kolaylıklar sağlaması adına gerçekleştirdiğimiz birkaç girişimden bahsetmekte fayda var. Öncelikle Pazar günleri hizmet verdiğimizi belirtmek isteriz. Resmi tatil günü olmasına rağmen müşterilerimiz için uygun zaman aralığı olduğunun farkındayız ve bu süreçte sizin yanınızdayız.
                Girişimlerimizden bir diğeri ise anlaşmalı bankacılık faaliyetlerimizdir. Alanya’da tüm bankalarla çeşitli anlaşmalar imzaladık. Bu anlaşmalar aslında bizlerin görevleri olmamasına rağmen, müşterilerimize kolaylık sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz anlaşmalardır. Bu anlaşmalar arasında kredi oranlarının piyasa değerlerinden daha düşük olmasını örnek verebiliriz. En uygun oranlarla müşterilerimize kolaylıklar sağlamaktayız. Ayrıca kredi başvurularınızın hızlıca çözüme kavuşturulması adına da anlaşmalarımız bulunmaktadır. Alanya Satılık Daire  Böylece sizler yeni evinizin hayallerini kurarken kredi işlemlerinizde kolaylıklar sağlayarak hayallerinizi bölmüyoruz.
                Kiralık daire arayanlar genellikle ofislerimizde aynı gün içerisinde kriterlerine en uygun daireleri beğenerek kiralamaktadırlar. Alanında uzman personellerimiz tarafından her kritere uygun geniş portföyde kiralık daire çeşitlerimiz sayesinde kısa sürede gerçekçi çözümler sunmaktayız. Dairelerin kiralanması, kontratların imzalanması gibi tüm aşamalarda sizlerin yanında olmaktayız. Ayrıca ev sahibi ile görüşülerek hem kuralların belirlenmesi, ödeme takviminde anlaşılması gibi detaylara net bir şekilde sonuca ulaştırmaktayız. Kriterlerinize uygun yüzlerce kiralık daire arasından sizlere en uygun olanı seçmenizin ardından saatler içerisinde dairenizi kiralayabilir, artık yeni dairenize bir an önce taşınmanın hayallerini kurabilirsiniz.
Mahmutlar Satılık Daire


                Gerek kiralık dairelerimiz gerekse de satılık dairelerimiz ve arsalarımız karşılıklı memnuniyet çerçevesinde anlaşılarak, işlemlerin tamamlanmasıyla sonuçlanmaktadır. Tamamen güvenilir bir platform olarak hizmet sunmaktan bugüne kadar gurur duyduk bundan sonra da çizgimizden çıkmayan bir anlayışla hizmetlerimize devam edeceğiz. Müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler sayesinde sektöre yön veren bir firma konumuna geldik. Kararlılığımız ve profesyonelliğimizden ödün vermeden siz değerli müşterilerimizin yanındayız. Alanya’da sizlere özel çözümler sunarak tüm alternatifleri değerlendirmenize imkan sağlıyoruz. Doğru tercihi yapmanız için gerçekçi bilgiler ve raporlarla kararlarınıza yardımcı olmayı hedefliyoruz. Tüm emlak çözümleriniz için bizlerle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyin, sizlere yardımcı olmak ve yeni evlerinizde mutluluğunuzu görmek, bizleri de çok mutlu etmektedir.

Subscribe to this Blog via Email :

0 yorum:

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire - Mahmutlar Satılık Daire Alanya Kiralık Daire - Mahmutlar Kiralık Daire Bu Kalitede En Uygun Fiyat Alanya Satılık Daire Alanya / Mahmutlar da Günlük Kiralık Daireler Whasp : 0 530 547 50 56 HEMEN ARAYIN, FİYAT ALIN, https://www.alanya.com.co/ ----- http://alanya-satlk-daire.business.site/ WhatsApp Support : +90 – 530 547 50 56 Gmail : alanyavipemlak@gmail.com ---- Facebook Support : https://www.facebook.com/AlanyaSatilikDaire1/ Adres : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya DETAYLI BİLGİ VE DİĞER SATILIK DAİRELERİMİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.. Alanya Emlak -Alanya Arsa – Alanya Kiralık
back to top