Hakkımda

Alanya Satılık Villa Alanya Mahmutlar Sahibinden Satılık Daire ve Satılık Ev, Konut ve Emlak Fiyatları ve İlanları. Alanya Satılık Daire

Blog Arşivi

Blogger tarafından desteklenmektedir.

13 Kasım 2017 Pazartesi

Novita city Residence Mahmutlar Alanya

06:09 - By alanyadaire 2

Novita city Residence Mahmutlar Alanya


                Alanya Mahmutlar da yer alan daireniz Barbaros caddesi üzerinde yer almaktadır. Hazırlanan proje gereğince lüx daire ihtiyaçlarınıza çözüm üretmek üzere tamamlanmıştır. Denize 130m² uzaklıktaki dairenizin manzarası görsel bir şölen sunmaktadır. Dairenizin hazırlanmasında, proje sorumluları alanında uzman mühendisler ve mimarlar görevlendirilmiştir. Bu nedenle gerek site gerekse de dairenizin ergonomik bir tasarımla hazırlanması müşteri memnuniyeti adına oldukça olumlu bir durumdur.
mahmutlarda satilik kelepir daireler


                Ultra Premium daireniz ile ilgili bazı bilgileri aktararak ilerleyelim. Daireniz Nova City Residence 9.katta yer alıyor. Kuzeybatı cephe de bulunmasından dolayı eşsiz manzara keyfini sürebileceğiniz mükemmel bir yerde konumlanmış durumda. mahmutlarda satılık ucuz daire  Denize 130m² uzaklıkta bulunması hem eşsiz deniz manzarasını seyretmenize imkan sağlarken hem de dilediğiniz zaman yürüyüş yaparak sahile ulaşmanıza fırsat veriyor.

  • mahmutlarda satılık ucuz daire
  • mahmutlarda satilik kelepir daireler
  • alanya mahmutlarda satılık müstakil evler
  • alanya mahmutlar barbaros caddesi satılık daireler
  • alanya mahmutlarda satılık daire hurriyet emlak
  • alanyada satılık daireler ucuz
  • mahmutlarda satılık yazlık
  • alanya mahmutlarda satılık daire fiyatları


                Yaşam alanınız içerisinde yer alan çeşitli alanlar günlük ihtiyaçlarınızın karşılanmasını sağlamaktadır. Fitness salonu, sauna, yüzme havuzu bu alanlardan sadece birkaçıdır. Çocuklara özel oyun parkının bulunması miniklerin eğlenceli vakit geçirebileceği güvenli alanları işaret etmektedir. Araçlarınızı güvenli bir şekilde park edebileceğiniz otopark sayesinde daireniz çok yakın bir mesafede aracınıza ulaşmanız mümkün.

mahmutlarda satilik kelepir daireler
mahmutlarda satilik kelepir daireler


                Proje gereğince düşünülen detaylar daha kaliteli bir yaşam alanına sahip olmanızı hedeflemektedir. Kapıcı hizmetinin kesintisiz olarak sürdürülmesi hem yaşam alanınızın düzenli olarak temiz tutulması hem de günlük rutin işlerin sürdürülmesi için düşünülmüştür. Kablosuz internet bağlantısı sayesinde bilgisayar, akıllı telefon yada tablet aracılığıyla sürekli bağlantı sağlanabilmektedir. Merkezi uydu sisteminin tüm alanlarda bulunması uydu bağlantısının sağlanması kolaylaştırarak ekstra işçilik gerektirmemektedir. mahmutlarda satilik kelepir daireler  Çeşitli organizasyonların gerçekleştirilmesi adına toplantı odası bulunmaktadır. 2 adet panoramik asansör güvenli bir şekilde dairenize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

alanya mahmutlarda satılık daire fiyatları

                Yaşam alanınız konum itibariyle Barbaros caddesi üzerinde yer almaktadır. Çevredeki yakın kurum ve kuruluşlar, eğlence merkezleri ve diğer yaşam alanları düşünüldüğünde merkezi bir yerde bulunmaktadır. Çevredeki birçok ilkokul, orta okul ve liselere yakın olması avantaj sağlarken; hastane, resmi kurumlar ve çarşı merkezine sürekli ulaşım imkanın yer aldığını belirtmek gerekiyor. Otobüs ve dolmuş duraklarına yakın mesafe de olmasından dolayı şehrin farklı noktalarına ulaşım ağı oldukça gelişmiştir. Dairenizin satış fiyatı 260.000TL olarak belirlenmiştir. 

Subscribe to this Blog via Email :

2 yorum:

  1. Alanya satılık daire sahibinden Mahmutlar Ucuz Daireler en iyi fiyat
    Alanya satılık daire

    YanıtlaSil
  2. Salg av bolig Alanya Tyrkia | Vi har flere kjøpere Salg av bolig Alanya Tyrkia Flere budgivere gir deg høyere pris for din bolig. Bestill verdivurdering i dag! Personlig oppfølging.

    YanıtlaSil

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire - Mahmutlar Satılık Daire Alanya Kiralık Daire - Mahmutlar Kiralık Daire Bu Kalitede En Uygun Fiyat Alanya Satılık Daire Alanya / Mahmutlar da Günlük Kiralık Daireler Whasp : 0 530 547 50 56 HEMEN ARAYIN, FİYAT ALIN, https://www.alanya.com.co/ ----- http://alanya-satlk-daire.business.site/ WhatsApp Support : +90 – 530 547 50 56 Gmail : alanyavipemlak@gmail.com ---- Facebook Support : https://www.facebook.com/AlanyaSatilikDaire1/ Adres : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya DETAYLI BİLGİ VE DİĞER SATILIK DAİRELERİMİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.. Alanya Emlak -Alanya Arsa – Alanya Kiralık
back to top